kladdkaka...

nu sitter jag här igen i våran rutiga fåtölj och bloggar. jag har städat i köket och diskat (förhand) en massa disk. så nu har jag precis ätit upp min kladdkake bit med en klicka glass och satt mig här för att fundera över vad jag nu ska göra för något. vi får se vad de blir, bror min sitter i soffan och kollar på hokey men de känns inte så intressant för mig även fast förra matchen HV71 mot timrå slutade väldigt roligt...

angelique's kladdkaks recept

2 Ägg
3 dl socker
4 msk kakao
1½ tsk vaniljsocker
½ tsk salt
1½dl mjöl
100 g smält smör

175 grader på ugnen i ca 18 min.

photoshop kul

haha satt och lekte lite med photoshop







haha kul var de

mondays sucks

Vad ska jag skriva för nått idag??
jag kan börja med hur min dag började, DÅLIGT, jag mådde så sjukt ila så ringde praktiken och dem tyckte jag skulle vara hemma. så hemma är jag, men i morgon är jag tillbax. jag gillar verkligen min praktikplats, så sjukt sköna människor.

iallafall, nu står bror min och lagar mat till oss, köttfärssås och spagetti tror jag de blir.

jag har ingen anning om vad jag ska skriva om i min blogg längre, jag har inte nått jätte spännade liv,förhoppningsviss om några månader så kanske de händer lite mer i mitt liv för då är jag förhoppningsviss i USA. men just nu i nuet så händer det inte så mycket mer än praktik. och det finns ju inte så mycket att säga om praktiken mer än att de e en bra praktikplats för man får ju inte säga så mycket för sekretesen. och eftersom att jag förtillfället inte går i skolan så händer det inte så mycket konstigheter. jag är ganska klantig när jag går i skolan och inte lika klantig när jag är på praktiken konstigt nog. förutom att jag ramla och slog mig rejält annars har de inte blivit så jätte mkt klantigheter.

eller jo, jag kom på en sak, jag gjorde min ansökan till aupair i Usa här om  dagen och råkade fylla i att jag har haft herpes, så kan de gå när angelique är i farten. men de går förhoppningviss att ändra på. fortsättning följer på de...

jag har blivit förälskad i GB's glass solero exotisk eller vad den heter, så otroligt god, och inte mkt points i den för den delen heller.

mitt hår pepole mitt hår, ser alltid typ lika dant ut,  vist jag kan göra olika frisyrer med de så de e ju iallafall inte helt hopplöst men men men,.. färgen jag vill göra en förändring, jag vill testa blont, jag vet blont e lite extremt från att vara brun rött men jag ahr alltid undrat hur jag skulle se ut i blont, jag var ju viserligen blond när jag var ung innan mitt hår fick för sig att förändras, så testa har jag viljat gjort de senaste åren, jag tänkte man kanske borde börja med lite blonda slingor och sen öka med tiden, men vad vet jag de kanske blir grymt fult så jag kanske borde färga till rikigt rött istället.. eller ljusbrunt? gosch vilka problem jag har eller hur??



sen måste jag hitta nån som kan hjälpa mig att färga håret, de blir nog inte speciellt svårt men iallafall :P..


har jag berättat att min student mössa har kommit?? de har den iallafall och den e jätte snygg! :D

nee nu får de vara nog med skrivandet för nu,

förlåt

hej de va länge sen jag skrev nu...

nu sitter jag här och har ätit upp min solero exotisk (3 för 10kr på maxi) och den var jätte god, så nu har jag istället börja på en center (4 st 20kr på maxi) gott ikväll blir de melodifestival och cheez bollz och nu precis nu! hör jag hur ni tänker. bantar inte hon!? jo hon gör de, men idag är de melodifestival final och flickan vill fira de lite och ones in a bland så måste man få unna sig lite gott för att jag har varit så duktig de senaste veckorna.

praktiken går bra, fick mycket bra på nästan alla. jag har börjat på trafikskola (hjalmarsons jag rekomenderar dem starkt) jag gjorde 3 teorilektioner på 2 dagar i vanligafall gör man de på tre veckor, im good! :D jag ahr oxå varit ute och kört bil med pappa och jag har varit jätte duktig jag börjar äga på att köra bil nu!
jag hjälpte även frivilligt till på måbra mässan förra veckan, jag hjälpte viktväktarna alltså och då träffade jag Pablo roberto (stavning?)

så nu får jag äta massa gott och chilla!

puss och kram

(ps gjorde snyggaste parkeringen på maxi idag! STOLT!!!)

party

ikväll blir de party!! jag är taggad!! :D:D

adoption

äntligen har jag gjort uppgiften, lite sen men nu e de klart, och de känns skönt, orkar inte skriva så mycket idag..

nu blir de one tree hill, tjoo

RSS 2.0